Vásárlási feltételek
 

UTOLSÓ ŐSZI / KARÁCSONYI VÉGKIÁRUSÍTÁS!

Oldalunk hamarosan átalakul, ezért őszi/ünnepi árukészletünket kiárusítjuk!

Infó: https://www.facebook.com/events/422533051273955/

November 14-én hatalmas kedvezménnyel vásárolhatod meg a gyermeked karácsonyi ruháit, alkalmi szettjeit és sok-sok vidám kiegészítőt.

Minden 10.000,-Ft feletti vásárlásnál egy eredeti Shwings (cipőre tehető szárny) cipődísszel ajándékozunk meg.

40-50-70% KEDVEZMÉNY mindenre

- bodyk
- babatakarók
- hálózsákok
- gyerekcipők
- alkalmi kislány ruhák
- luxus kislány ruhák
- kisfiú alkalmi szettek
- karácsonyi gyerekruhák
- hajpántok
- pelustakarók

Cím: 1036 Budapest, Lajos u. 74-76. IV. emelet (bejárat a Lajos u. felől az OTP ingatlan mellett)
Időpont: 2015. november 14. 10:00-13:00Baba webáruházunk vásárlási feltételei:


Kérjük, amennyiben áruházunkból rendelni kíván, úgy az alábbi Vásárlási feltételeket - Általános Szerződési feltételeket - figyelmesen olvassa el és kizárólag akkor vegye igénybe szolgáltatásainkat, ha annak minden pontjával egyetért és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. A szerződés kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem kerül iktatásra de később visszakereshető. Magatartási kódexre nem utal. A szerződés nyelve : Magyar

Amennyiben a lentiekkel kapcsolatban kérdése merülne fel, a kapcsolat menüpontban megadott elérhetőségeinken szívesen állunk rendelkezésére.

Méretek

A termékeknél található ruhaméretek minden esetben a gyártó ajánlása szerint lettek feltüntetve. Amennyiben a méretválasztást illetően bizonytalan, keressen meg minket ügyfélszolgálati elérhetőségeink egyikén, hogy pontos lemért adatokkal segíteni tudjuk vásárlását.

Megrendelés menete

Oldalunkon található termékek kizárólag elektronikus úton, házhoz szállítással, illetve személyes átvétellel rendelhetőek meg. Vásárláshoz nem szükséges regisztrálnia magát oldalunkon. Termékeinket regisztráció nélkül is megvásárolhatja.

Az Önnek tetsző termékre kattintva olvashatja el az adott áru ismertetőjét, majd amennyiben meg kívánja rendelni legördülő menü segítségével választhat méretet, majd darabszámot is megadhat, amennyiben egy darabnál többet szeretne vásárolni az adott termékből. A kosár gomb megnyomásával a terméket kosarába helyezheti. Ezt követően folytathatja a vásárlást, vagy a termékek felett megjelenő menüpontban olvasható „részletes kosár” feliratra kattintva megtekintheti megrendelését.
A következő menüpontban megadhatja adatait, majd a „rendelés folytatása” gombra kattintva a számlázási adatoktól eltérő szállítási adatokat is megadhat. Amennyiben rendelkezik kedvezményes kuponnal, úgy annak kódját is ebben a menüpontban rögzítheti. Kérjük, ezzel kapcsolatosan olvassa el a „kedvezmények” menüpontban leírtakat.
Szintén ebben a menüpontban választhatja ki, hogy milyen formában szeretné átvenni a megrendelését, az Önnek leginkább megfelelő szállítási módra történő kattintással. A szállítással kapcsolatos bővebb tájékoztatónkat a „szállítás” menüpontban olvashatja.
A kiválasztott termékek megrendelését követően az Ön által megadott e-mail címre automatikus visszaigazoló levelet küldünk. Amennyiben vásárlásáról visszaigazoló e-mail nem érkezik, kérjük azt jelezze ügyfélszolgálatunk felé.

Minden menüpontban van lehetősége visszalépésre, illetve a megrendelés módosítására.

Tévesen leadott megrendelés

Amennyiben megrendelését tévesen adta le, kérjük azt haladéktalanul jelezze e-mail címünkön!

Kedvezmények


2014.03.11-én a kedvezményre jogosító kártyák felhasználási feltételei megváltoztak. Kérjük az erre vonatkozó leírás áttekintését.

Az alábbi kártyák használata esetén a kedvezmény utólagosan kerül levonásra, a megrendelés visszaigazolásában nem lesz látható! Az alábbi kártyák használatát követően az automatikus visszaigazoláson kívül, egy második üzenetet is küldünk, melyben tájékoztatjuk a kedvezménnyel csökkentett végösszegről.

BabaMamaTudakozó® Klubkártya:
Amennyiben rendelkezik BabaMamaTudakozó Klubkártyával, úgy áruházunkban 5%-os kedvezménnyel vásárolhat. A kedvezmény más akciókkal nem vonható össze.
Kérjük, hogy megrendelését követően kártyaszámát a "szállítási adatok" menüpontban található "megjegyzés" rovatban rögzítse. A kedvezmény a szállítási díjra és a megjelölt termékekre nem vonatkozik.

Kölyökbirodalom családi klubkártya:
Amennyiben rendelkezik Kölyökbirodalom családi klubkártyával, úgy áruházunkban 5%-os kedvezménnyel vásárolhat. A kedvezmény más akciókkal nem vonható össze. Kérjük, hogy megrendelését követően kártyaszámát a "szállítási adatok" menüpontban található "megjegyzés" rovatban rögzítse. A kedvezmény a szállítási díjra és a megjelölt termékekre nem vonatkozik.

Regisztráció


Amennyiben oldalunkon regisztrál, illetve vásárláskor az adatai mellett jelszót is megad úgy megrendelését a későbbiekben oldalunkon nyomon követheti, valamint korábbi megrendeléseit is megtekintheti.

Fizetés

A megrendelt termékek árának, illetve az esetleges szállítási költség díjának rendezésére az alábbi lehetőségei vannak:

Utánvétel:
A vásárlása végösszegét (megrendelés összege, valamint a kézbesítés díja) a kézbesítő futár részére kell átadni.

Előre utalás:
A vásárlása végösszegét (megrendelés összege, valamint a kézbesítés díja) a megrendelését követő 3 munkanapon belül a lenti számlaszámra kell elutalni.
Kedvezményezett: Fercom Training Kft.
Számlaszám: 12001008-00214668-00100006

Személyes átvétel:
A vásárlása végösszegét az átvétel helyszínén a megrendelése átadója részére kell kifizetni.
A megrendelés személyes átvételére az alábbi címen található RAKTÁRUNKBAN van lehetőség:
1037 Budapest, Pomázi út 15.
H-CS: 8-17
P: 8-16
Hétvégén és Ünnepnapokon: ZÁRVA

Szállítás

Az áruházunkban leadott rendelését minden esetben hétköznap juttatjuk el vásárlóinkhoz, ezért kérjük, hogy olyan szállítási címet adjon meg, ahol napközben elérhető (8-17 óra között). A termékek kiszállítását minden esetben futárszolgálat végzi.
A várható kiszállítás a megrendelését követő 2-5 munkanap. Előre utalás esetén a megrendelés végösszegének, valamint a szállítás díjának számlánkra történő megérkezését követő 2-5 munkanap. Amennyiben megrendelése nem, vagy csak részben teljesíthető a vállalt szállítási időn belül, arról telefonon, illetve üzenetben értesítést küldünk.

A házhoz szállítás díja Magyarország egész területén:
Utánvétel: 1.500,-Ft
Előre utalás: 999,-Ft

Postai úton megrendeléseket nem teljesítjük.

A csomag átvételekor az átvevő köteles a csomag sértetlenségéről megbizonyosodni, és az átvételi elismervényt aláírni.
A csomag minden esetben tartalmazza a számlát, valamint részletes ismertetőt a garanciával és az elállási jog gyakorlásának menetével kapcsolatban. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt, személyes átvételkor helyben szíveskedjék megvizsgálni. Az esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

International delivery / Nemzetközi szállítás

In case of orders for delivery addresses outside Hungary, please write to info@milibaby.hu for shipping quotation. / Magyarország területén kívül eső szállítási cím esetén kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy írjon emailt az info@milibaby.hu címre.

Garancia

A megrendelt terméket kiszállítás során a lehető legelővigyázatosabban kezeljük annak érdekében, hogy az kifogástalan állapotban jusson el vásárlóinkhoz.

Amennyiben az átvett árucikk bizonyíthatóan gyártási hibás vagy a szállítás során sérült, természetesen díjmentesen kicseréljük. Amennyiben erre valamely okból nincs lehetőség, a kifizetett vételárat visszatérítjük.
Az árucikk továbbértékesíthető állapotban, és az eredeti garanciális okmányokkal együtt szolgáltatható vissza, ha ezen feltételek valamelyike nem teljesül, úgy az eladó megtagadhatja a teljes vételár visszafizetését.

Az oldalon megtalálható termékekre minden esetben garanciát vállalunk, melyet a vásárlás napjától számított 6 hónapig érvényesíthet. Amennyiben a termék rendeltetésszerű használat ellenére tönkremegy, meghibásodik, úgy - a meghibásodást követően haladéktalanul - a termék cégünk részére történő visszajuttatását, valamint a garanciális okmányok bemutatását követően -amennyiben az adott termék raktáron van- cseréljük, illetve hiányzó cikk esetén a vételárat webáruházunkban levásárolhatja.

Elállás joga

45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól alapján a Vásárló a termék átvételének napjától számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól.
A webáruházból rendelt, de személyesen átvett termékek esetén is a Vásárló a fentiek szerint élhet az elállási jogával.

Mint webáruház üzemeltetőnek 14 nap áll rendelkezésére, hogy visszatérítse a Vásárló számára a teljes vételárat, valamint az esetleges kiszállítás költségét - abban az esetben, ha a vételárat szállítási költség is terhelte- , amennyiben élni kíván az elállási vagy felmondási jogával.

A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 23. § (4). pontja értelmében a kereskedő mindaddig visszatarthatja a termék vételárát, amíg a vásárló nem juttatta vissza a terméket, vagy kétséget kizáróan nem igazolta, hogy a termék visszajuttatásáról gondoskodott.
A vásárlónak a közléstől számított 14 napon belül vissza kell juttatnia a terméket a kereskedőnek.

A visszatérítés minden esetben előre egyeztetett módon történik a vásárló kifejezett beleegyezése alapján.

A Vásárló viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A Vásárlót ezen felül egyéb költség nem terheli.
A vállalkozás követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

Az elállási joggal kapcsolatos további részletek a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29 §-ában olvashatóak.

A rendelet ITT tekinthető meg.

Elállási jog gyakorlásának menete

Amennyiben élni szeretne elállási jogával, annak jelzését megteheti ügyfélszolgálati elérhetőségeink valamelyikén írásban, vagy telefonon. A megrendelt terméket eredeti, sértetlen állapotban -számlával együtt- postai úton, vagy futárszolgálat segítségével juttassa vissza cégünk részére. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, a portósan (utánvéttel) küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni.

Áruházunk kizárólag új állapotú (sérülésmentes, hiánytalan tartalmú) termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat megtéríteni.

Amennyiben a visszaküldött csomag megfelel a fenti feltételeknek, áruházunk kötelezettséget vállal arra, hogy a vételárat és az esetlegesen felmerült kiszállítás díját - amennyiben a vételárat szállítási díj is terhelte -  a hatályos jogszabályokban rögzítetteknek megfelelően, a csomag átvételét követő 14 napon belül hiánytalanul visszatéríti a vásárló részére, a vásárló kifejezett beleegyezésével történő módon.

Adatkezelési alapelvek

Cégünk alapvető célja a látogatók személyes adatainak védelme, valamint kiemelten fontosnak tartja a felhasználók információs önrendelkezési jogának tiszteletben tartását. A látogatók személyes adatait bizalmasan kezeljük és megteszünk minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja. Az alábbiakban ismertetjük adatkezelési alapelveinket, bemutatjuk azokat az elvárásokat, melyeket cégünk saját magával, mint adatkezelővel szemben megfogalmazott és betart. Adatvédelmi koncepciónk a tájékoztatáson alapuló önkéntes beleegyezésen nyugszik, melynek megvalósítására a szolgáltatás használatának minden fázisában törekszik. Adatkezelési alapelvei összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal, így különösen az alábbiakkal:

A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény;

A személyes adatok kezelése vonatkozásában az egyének védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról az Európai Parlament és az Európai Unió Tanácsa 1995. október 24-i 95/46/EK irányelve;

A Strasbourgban, 1981. január 28-án kelt, az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló, az 1998. évi VI. törvénnyel kihirdetett Egyezmény;

Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény;

A kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvény.

A webáruházban adatkezelést az üzemeltető végez, harmadik fél részére személyes adatokat nem ad ki, csak az érintett előzetes és kifejezett hozzájárulása alapján. A megrendelés elküldésével a személyes adatok kiszállító cég irányába történő továbbításához a vásárló kifejezetten hozzájárul. A felhasználókról gyűjtött személyes adatokból készült statisztikákat harmadik fél részére kizárólag az adatközlő személyére vonatkozó információtól megfosztva továbbít. Az így továbbított adatból semmilyen eljárással nem reprodukálható az adatközlő valamely személyes adata. A webáruházban gyűjtött személyes adatokat más forrásból származó adatokkal az adatkezelő nem kapcsolja össze. Harmadik országba (külföldre) az üzemeltető felhasználói adatokat nem továbbít. A felhasználók adataiból az általános statisztikai módszerekkel készített kimutatásokat, elemzéseket az üzemeltető korlátlan ideig megőriz. Ezen adatokból nem lehet az érintettre vonatkozó következtetést levonni. A webáruház oldalán az üzemeltető különleges adatot (a faji eredetre, a nemzeti és etnikai kisebbséghez tartozásra, a politikai véleményre vagy pártállásra, a vallásos vagy más világnézeti meggyőződésre, az érdek-képviseleti szervezeti tagságra, az egészségi állapotra, a kóros szenvedélyre, nemi hovatartozásra vonatkozó adat, valamint a bűnügyi személyes adat) nem gyűjt felhasználóiról. A webáruház látogatói a szolgáltatást önkéntesen használják. Amennyiben törvényi felhatalmazás alapján az üzemeltető köteles a megkereső hatóság részére személyes adatot kiadni, és annak minden feltétele adott, úgy a kérésnek eleget tesz. Ezt a szolgáltatás látogatója és igénybevevője (felhasználó) tudomásul veszi, ezzel kapcsolatban kifogást nem fog emelni. Cégünk az egyes felhasználók adatmódosítási, adatkérési, adattörlési, adatkezelési tájékoztatási kérdéseit fogadja, és a lehető leghamarabb, de legkésőbb 30 napon belül válaszol. A webáruházban előfordulhatnak linkek más, külső oldalakra. Az üzemeltető nem felelős más weboldalak adatkezelési gyakorlatával kapcsolatban. Jelen nyilatkozat csak az üzemeltető által működtetett webáruházra vonatkozik.

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-56104/2012.

A honlap látogatók technikai jellegű adatainak rögzítése

A honlap látogatása során az áruházi rendszer rögzíti a felhasználók IP címét, melyből bizonyos esetekben következtetni lehet az érintett személyre, ezen felül rögzíti az operációs rendszer, a böngésző típusát és a látogatott oldal címét. Az adatmentésnek elsősorban technikai jellegű célja van, a rendszer folyamatos működéséhez elengedhetetlen. Az adatrögzítés további célja a felhasználói szokások elemzése, látogatottsági statisztikák készítése, mely a még magasabb színvonalú kiszolgáláshoz nyújt segítséget. A naplóállományok elemzése során felmerült adatokat más információval az üzemeltető nem kapcsolja össze, a felhasználó személyének azonosítására nem törekszik.

Vásárló adatai

Amennyiben a felhasználó vásárolni szeretne a webáruházban, vagy regisztrál, vagy csak a vásárláshoz szükséges adatokat adja meg, mint a vásárló számlázási és szállítási adatai, telefonszáma, e-mail címe, a kapcsolattartó neve. A vásárlás során a vásárló jelezheti hírlevél igényét is, a hírlevél igénylés a vásárló által bármikor törölhető. A felhasználók e-mail címük megadásával hozzájárulnak ahhoz, hogy a szolgáltató technikai jellegű üzenetet küldjön számukra.

Hírlevél igénylés

Az áruházban a regisztráció mellett egyéb módon is igényelhető hírlevél. Amennyiben a látogató még nem regisztrált vásárló, akkor a Főoldalon található Hírlevél boxban megadhatja e-mail címét. A feliratkozás gombra klikkelve elfogadja, hogy az üzemeltető hírlevelet küldjön a részére. A hírlevél feliratkozás a felhasználó által bármikor törölhető.

A vásárlási feltételekhez részben felhasznált forrás: Törvényes webáruház